Over Sjoerd

Met passie help ik anderen iets te veranderen in hun leven. Samen met de ander ga ik opzoek naar de oorsprong van klachten en zoeken we naar dieper liggende antwoorden.  

Mijn drijfveren

Mijn leven veranderde drastisch doordat ik in 2008 (eindelijk) therapie en aanpassingen vond die voor mij werkten. Ruim 13 jaar epilepsie en concentratieproblemen verdwenen binnen weken. Er was iets veranderd in mijn balans, zowel op neurologisch gebied als in mijn darmen. Dit veranderde mijn leven in vele opzichten.

Mijn achtergrond

Sinds mijn afstuderen heb ik ruim zes jaar in de reguliere sector gewerkt: als universitair onderzoeker, docent  bij een hogeschool en als adviseur bij een zorgbelangeninstelling. 

Op verschillende niveaus heb ik me op het welzijn van mensen gericht, maar steeds weer liep ik er tegenaan dat de manieren van werken en denken over gezondheid in mijn ogen te beperkend waren.


Door de jaren heen heb ik me toegelegd op een aantal alternatieve therapieën. Met behulp van een Biotensor® en NEI-therapie krijgen we de dieperliggende puzzelstukken aan de oppervlakte en kunnen we het juiste deel healen. Ik vind het fantastisch en geruststellend dat ik alleen maar weergeef wat mensen onderbewust al in zich hebben!


Search, Find and Heal!

image37

Opleidingen

Universiteit Maastricht: Bsc. Gezondheidswetenschappen & Msc. Global Health; 

Opleidingsinstituut Jolanda Vleugel integrale coaching: Neuro Emotionele Integratie;

Overige cursussen intuïtieve ontwikkeling en reiki.

image38

Breed perspectief

Vandaag de dag zet ik mijn onderzoekstalent in om klachten dieper te doorgronden. De ervaringen uit mijn carrière komen hierbij van pas: met mijn academische achtergrond en ervaring in het zoeken buiten het reguliere, kan ik aansluiting vinden bij het brede scala aan mensen dat ik tegenkom.  

image39

Sjoerd & Linda

Duizend maal dank aan Linda voor haar support, coaching en liefde voor mij en de praktijk. 

Thuis in Maastricht op bezoek!

Voordat Sjoerd zijn NEI-praktijk opstartte, reed hij nog samen met zijn vriendin in een busje door de Nieuw-Zeelandse jungle. Daar, ver weg van zijn bekende terrein, behandelde hij zowel locals als mensen uit de rest van de wereld. Terwijl hij zijn leven in Nederland van een afstand kon beschouwen ontstond zijn idee voor een eigen NEI-praktijk in Maastricht... Benieuwd naar het volledige artikel? Klik hier!

image40