Therapievorm

image39

NEI is de meest gebruikte therapie in onze praktijk. NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. We gaan op zoek naar de oorsprong van jouw klacht of vraagstuk. 


 Meestal is de (ongewenste) basis van de klacht al ontstaan gedurende de kindertijd of zwangerschap, of soms nog eerder. Op dat moment kon het lichaam de emotie niet goed verwerken. 

Net als een ui

image40

Bekijk jezelf eens als een ui. Je klacht bevind zich in je buitenste schil. Een klacht of vraag kan zowel fysiek als emotioneel zijn.  Vanuit dit vertrekpunt gaan we op zoek naar de oorsprong en herstellen we deze disbalans. 


Hiervoor gebruiken we meridianen en acupressuur punten uit de Traditionele Chinese Geneeskunde. 

Emoties

image41

Bij NEI gaan we er vanuit dat bijvoorbeeld aan een longontsteking, allergie of depressie een vibrationele emotionele basis ligt. Bij het voorbeeld van een longontsteking zijn de bacteriën of virussen niet de diepste oorzaak. Sterker nog, we stellen dat de bestrijding van het symptoom er voor kan zorgen dat de klacht weer terug komt, al dan niet in een andere vorm. 

Biotensor®

image42

Met behulp van een biotensor®  sporen we incongruenties op. Met de juiste focus en therapie stelt zich een nieuwe balans in en verdwijnt de klacht.

Bloesem remedies

image43

Binnenkort meer informatie over de bloesem remedies die we toepassen in de praktijk. 

Achtergrond NEI

image44

NEI, oftewel Neuro Emotionele Integratie is ontwikkeld vanuit verschillende methodes en geneeswijzen, zoals kinesiologie, NLP, EFT en acupressuur. Bij NEI werken we vanuit de 5-elementenleer uit de Chinese Geneeskunde. 

Partners van Praktijk Sjoerd cratsborn

image45

How2behealthy

 How2behealthy biedt gespecialiseerde programma's gericht op vitaliteit, chronische gezondheidsklachten en anti-aging op natuurlijke wijze. Wil je bijvoorbeeld je hormonale balans laten testen in een laboratorium of meer begeleiding in het veranderen van je voedingspatroon en leefstijl, dan kan dat bij onze partner. Ontvang via ons 10% korting op programma's van How2behealthy

Holy Shit.

HOLY shit. is een community van fijne mensen, gericht op zelfontwikkeling op velerlei manieren. Naast individuele holistische therapievormen en ademwerk, organiseren ze er ook spraakmakende groepsactiviteiten, zoals lachyoga, sharing circles en truffelceremonies.

image46